A Travellerspoint blog

Kuta, Kuala Lumpur en Rotterdam

Terug naar huis

semi-overcast 32 °C

In Kuta hebben we rustig aan gedaan. Een beetje geshopt, wat hier best gaat. Met name schoenen en Polo kleding zijn hier goedkoop. Het strand is hier breed en wit en de golven hoog, zodat je goed kan surfen. Helaas is het niet strak blauw en hebben we 'last' van wat bewolking.

De bezienswaardigheid van Bali is de Tanah Lot tempel. Dit is zo'n beetje de Yffeltoren van Bali en is met name bij zonsondergang bijzonder (druk). Na een toch van een uur met onze o-zo-blije taxichauffeur bleek het inderdaad heel mooi te zijn. We waren er rond zonsondergang en dit leverde mooie plaatjes op en tevens een waardig afscheid van Bali.

De volgende dag moesten we vertrekken. Even daarvoor nog een zeer grondige massage ondergaan in wat doorgaat als 'de spa van Bali'. Daarna richting luchthaven vertrokken voor de vlucht naar Kuala Lumpur. Ging prima. De aansluitende vlucht had gelukkig maar 2.5 uur vertraging. Dankzij 5 (!) valium pillen voor Selma (die in Bali zonder recept te krijgen zijn) landen we 12 uur later op Nederlandsche bodem alwaar we nog een 3 kwartier op de koffertjes mochten wachten. Gelukkig stonden Nico en Marjan klaar om ons naar Rotterdam terug te brengen alwaar we na een kleine reis van 24 uur eerst even een klein tukje hebben gedaan.

De deur hoefden we niet meer uit want Rienke had onze koelkast lekker volgestopt. Alle kaartje met leuke berichten lagen ook netjes op tafel, waarvoor dank!

Posted by Lukaart 02:45 Archived in Indonesia Tagged luxury_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint