A Travellerspoint blog

Ubud en Lovina

sunny 34 °C

2e dag Ubud: tijd voor white water rafting! Het was niet echt wit water want het regenseizoen is nog niet opgehouden en het water was wat bruin. Desondanks een waanzinnig mooie tocht gemaakt van 9 kilometer dwars door de jungle met prachtige vergezichten. Zelfs nog een Komodo gezien!

Op aanraden van de Lonely Planet gegeten bij ARMA wat echt tres sjiek zou moeten zijn. We waren echter alleen (??) en het eten was niet te nakken, een diepte punt dus.

De volgende dag opgehaald door onze locale touroperator voor een enerverende tour dwars door de rijstvelden, lake Bratan en wat tempels. Daarvan hebben ze er hier een hele berg dus we zullen er nog wel wat gaan zien op de terugweg. Wilde apen gespot en de watervallen van GitGit bekeken. Aardig, maar niet spetterend. Vervolgens nog eens goed afgezet op de locale markt en voor 10 euro fruit gekocht (was 18 euro dus er ging wel iets af:-))

Aangekomen in Puri Bagus (Puri = tempel). Schitterend complex direct aan het strand en met een prachtig zwembad. Verder is hiet niet erg veel te beleven. Het eten is voortreffelijk. Ze werken uitsluitend met dagverse producten ookal komen er maar 8 mensen eten, prima dus!

Vandaag ben ik gaan duiken bij Tulamben waar een wrak van de USS liberty ligt. Waanzinnig! in een school met 1000 jackvissen terecht gekomen....

Selma heeft zich laten verwennen in de locale spa en voelt zich als herboren. Zojuist gekeken naar de schitterende zonsondergang vanuit de luie stoel met een glaasje Hatten rose (ja ja !) en nu is het tijd voor een wederom voortreffelijk maal.

Morgen om 10.00 uur vertrekken we naar Candi Dasa en worden we weer heel het eiland rondgereden langs boeiende plekjes. Later meer dus....

Posted by Lukaart 23:35 Archived in Indonesia Tagged luxury_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

zoo dat klinkt allemaal fantatisch. genieten hoor.
nu zijn we alleen nog benieuwd naar wat plaatjes van het paradijs.
grtz paul en rienke

by rienke

zoo dat klinkt allemaal fantatisch. genieten hoor.
nu zijn we alleen nog benieuwd naar wat plaatjes van het paradijs.
grtz paul en rienke

by rienke

Klinkt allemaal erg goed. Wel een druk programma, vergeet niet om nog lekker op het strand te liggen en uit te rusten :-) Geniet nog van jullie huwelijksreis, dat doe je maar 1 keer in je leven!
Groetjes Giliam, Sandra en knuffel van Olivia

by sangiel

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint