A Travellerspoint blog

Een lange vlucht naar Sanur

sunny 34 °C

He, He na een reis van deur tot dur van 24 uur zonder slaap kwamen wij toch wel redelijk gebroken aan. Tussen de vierhonderd taxichauffeurs op het vliegveld hier op Bali zagen we ineens een bordje met de familie Lukaart erop staan. Onze chauffeur bracht ons naar een geweldig mooie accomodatie op Sanur. Tijd om bij te komen...

s'Avonds heerlijk sate ayam gegeten op het strand. De volgende dag was ook een dag om te relaxen. Gelijk werden we op het strand overvallen door de verkopers. Wij trapte erin om ons voor te stellen en de hele dag hebben ze onze namen staan roepen, dat doen we nu dus niet meer, strak negeren en doorlopen. s'avonds Itiliaans gegeten in Sanur. Jaja daar vlieg dan 15000 km voor. Niet zo heel erg lekker, dat doen we dus ook niet meer. Vervolgens het stadje doorgelopen, was niet heel veel te beleven.

Giteren werden we door onze chauffeur opgehaald om naar onze volgende plek te gaan. Weggereden van het strand werden we direct geconfronteerd met de geweldige natuur en rijstvelden. Met de chauffeur een aantal touriste attracties bekeken en in de middag zijn wij aangekomen in onze tweede stekje. Ooo wat mooi. Verscholen midden in de natuur ligt onze accomodatie. Weer 1 man personeel per persoon tot onze beschikking. s'Avonds zijn wij naar Ubud centrum gegaan en hebben volgens de Lonley Planet bij de beste warung van Ubud gegeten. En het was inderdaad heerlijk. Vervolgens door Ubud rondgelopen, heel gezellig stadje.

Na een heerlijke nachtrust zijn we vandaag met de brommer door de natuur gaan crossen. Ook dit was een bijzondere aangelegenheid. Midden door de rijstvelden, daar waar geen tourist te bekennen was. Ook weer allemaal zo mooi. Pikzwart van het overige verkeer kwamen we weer terug. Alles goed gegaan behalve een lekke band. Gelukkig vlakbij een ''garage'', waar we een local zijn maandsalaris hebben betaald (5 euro)!!!!!!

Nu gaan we lekker eten, vroeg naar bed, morgen vroeg op staan om wildwater te gaan raften, wij kijken er naar uit.

Groetjes tot dusver van Sander en Selma!

Posted by Lukaart 19:11 Archived in Indonesia Tagged luxury_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint